Stratégiai partnereink


Boda & Partners Kft.

A Boda & Partners Kft. arra törekszik, hogy Megbízói számára komplex megoldásokat biztosítson. Ennek érdekében olyan stratégiai partneri kapcsolatrendszer kialakítására törekszünk, amely keretein belül partnereinkkel egymást szakmailag kiegészítjük és megbízható szakmai tevékenységükről korábbi projektekben/egyéb együttműködés során meggyőződhettünk.

Qualiditor Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

A Qualiditor Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft. 2000 nyarán alakult azzal a céllal, hogy az alapítók és munkatársak által nemzetközi környezetben megszerzett több éves szakmai tapasztalat felhasználásával magas színvonalú könyvvizsgálói és tanácsadói szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, a hazai piac igényeihez és törvényi, szabályozási hátteréhez rugalmasan igazodva. Kompetenciáik a könyvvizsgálói és adószakértői tevékenységen túlmenően kiterjednek a pénzügyi tanácsadás, finanszírozás-menedzsment, az operatív kontrolling tevékenység, valamint az üzletvitel szervezése, szabályozása és informatikai támogatásának területére, ez utóbbi témában kiemelten foglalkozva az integrált vállalatirányítási (ERP) rendszerek kiválasztásával, bevezetésével és üzemeltetésével.

qualiditor.com

SimTeam Kft.

A SimTeam Kft. egy online gazdasági szimulációs platformot biztosít trénereknek és HR-szakembereknek.

simteamtraining.com

EDUardo Zrt.

A szimuláció során a résztvevők megtanulják, hogyan kell elemezni az üzleti operáció különböző elemeit, mindezt egy virtuális vállalat irányításával, körökre osztott környezetben.

edu-simulation.com